Ilo-korut

Ilo-korut on vuonna 2006 perustettu ja rekisteröity suomalainen korutuotemerkki.

Suomessa käsityönä valmistetut Ilo-korut sopivat arkeen ja juhlaan. Ilo-korujen mallisto koostuu suosituista klassikoista, pienistä trendikkäistä sarjoista sekä uniikkikappaleista. Ilo-korut tarjoaa yksilöllisiä koruja monikansallisen sarjatuotteen sijasta. Mallistosta löytyy koruja niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Muokkaan koruja myös asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Teen myös tilaus- ja korjaustöitä, mm. uudelleen punon helminauhoja.

Ilo-koruja myydään korukutsuilla sekä tapahtumissa/festivaaleilla ympäri Suomea. Seuraa tulevia tapahtumiamme Facebookissa tai Instagramissa. Jos haluat järjestää korukutsut, ota yhteyttä. Korukutsujen toiminta-alueena on tällä hetkellä eteläinen Suomi.

Valikoiman Ilo-koruja löydät myös kivijalasta Pro Kädentaitajien Soma Shopista Helsingin kauppakeskus Forumista.

Ilo-korut valmistetaan aidoista luonnon jalo- ja korukivistä, viljellyistä helmistä, helmiäisestä, Swarovski- ja Preciosa -kristalleista sekä 925-hopeasta. Ilo-korut eivät sisällä muovia eivätkä nikkeliä, kadmiumia, lyijyä, tinaa tai muita raskasmetalleja.

Ilo-korujen yrittäjänä toimii FGA diplomigemmologi eli jalokiviasiantuntija Maria.

Ilo-tiimini haluaa laittaa hyvän kiertämään tukemalla kolmannen maailman naisten yrittäjyyttä ja toimeentulon kehittämistä kestävän kehityksen periaattein.

Ilo-korut lainaa kuukausittain varoja kehittyvien maiden naisille maailmanlaajuisen Kiva – mikrolainaorganisaation kautta. Pienlainatoiminnalla autetaan naisia saamaan elinkeinon harjoittamiseen tarvittavia välineitä tai koulutusta. Kivan kautta voimme valita lainansaajat itse ja palautuvat pääomat ja korot ohjaamme uudestaan kiertoon seuraaville naisille.