Ilo-korut

Ilo-korut on vuonna 2006 perustettu ja rekisteröity suomalainen korutuotemerkki.

Suomessa käsityönä valmistetut Ilo-korut sopivat arkeen ja juhlaan. Ilo-korujen mallisto koostuu suosituista klassikoista, pienistä trendikkäistä sarjoista sekä uniikkikappaleista. Voimme tarjota yksilöllisiä koruja monikansallisen sarjatuotteen sijasta. Koruja tehdään ja muokataan myös asiakkaiden toivomusten mukaisesti. Koruja on mahdollista tilata XS-XL -kokoisina.

Ilo-koruja myydään korukutsuilla ja naisten tapahtumissa.

Korut valmistetaan aidoista luonnon korukivistä, viljellyistä helmistä, helmiäisestä, Swarovski-kristalleista ja 925-hopeasta.

Ilo-tiimin naiset haluavat laittaa hyvän kiertämään tukemalla kolmannen maailman naisten yrittäjyyttä ja toimeentulon kehittämistä kestävän kehityksen periaattein.

Ilo-korut lainaa kuukausittain varoja kehittyvien maiden naisille maailmanlaajuisen Kiva – mikrolainaorganisaation kautta.
Pienlainatoiminnalla autetaan naisia saamaan elinkeinon harjoittamiseen tarvittavia välineitä tai koulutusta. Kivan kautta voimme valita lainansaajat itse ja palautuvat pääomat ja korot ohjaamme uudestaan kiertoon seuraaville naisille.